Descoperă ceasul smart Watch 4 Pro, o inovație captivantă care îți aduce tehnologia direct pe încheietura mâinii. Cu un ecran vibrant de 1.6 inch, nivel de impermeabilitate IP68 și o gamă incredibilă de funcționalități, acest smartwatch este partenerul perfect pentru un stil de viață activ și conectat.

Caracteristici cheie:

Ecran Uimitor: Ecranul de 1.6 inch al ceasului este un adevărat spectacol vizual, afișând informațiile cu o claritate impresionantă. Cu o rezoluție de 360×360, fiecare detaliu este redat cu precizie.

Durabilitate și Impermeabilitate: Cu clasificarea IP68 pentru impermeabilitate, ceasul Watch 4 Pro poate face față cu ușurință activităților sub apă și condițiilor meteo nefavorabile.

Durată lungă de viață a bateriei: Bateria de 300mAh asigură o durată de utilizare de până la 5-7 zile și o stand-by de până la 30 de zile. Poți să îți păstrezi ceasul activ fără să te îngrijorezi de încărcare constantă.

Conectivitate Avansată: Ceasul este compatibil cu sistemele Android 4.4 sau mai recent și iOS 9.0 sau mai recent, oferind o experiență conectată seamănătoare cu un smartphone.

Funcționalități Diverse: Cu o gamă largă de funcționalități, de la monitorizarea somnului, a tensiunii arteriale și a pulsului, la asistență vocală și redare muzică prin Bluetooth, acest ceas smart este un adevărat asistent pentru stilul de viață modern.

Design Elegant: Ceasul impresionează și din punct de vedere estetic, având un aspect modern și elegant care se potrivește cu orice ținută.

Descoperă libertatea de a te conecta, a monitoriza sănătatea și a-ți organiza viața cu ajutorul ceasului smart Watch 4 Pro. Fie că ești pasionat de sport, tehnologie sau pur și simplu îți dorești un stil de viață mai conectat, acest smartwatch este alegerea perfectă pentru tine.