Contact Telefonic: 0787 883 733 / 0787 380 429

Categorii

Gard Electric VACI

Gard Electric TAURI

Gard Electric CAI

Gard Electric CAINI

Gard Electric OI

Gard Electric CAPRE

Gard Electric PORCI

Gard Electric PORCI MISTRETI

Gard Electric CAPRIOARE

Gard Electric CERBI

Gard Electric URSI

Gard Electric pentru APICULTORI

Gard Electric Vaci

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru vaci.

Generator de impulsuri: deoarece vacile au păr relativ scurt, iar suprafața care trebuie împrejmuită este relativ mică (se poate calcula cu o lungime de aprox. 1-2 km), este suficient un generator de impulsuri cu o putere de 3-4 Joule.

Tip conductor: având în vedere viteza de mișcare și greutatea corporală a vacilor, este necesar un fir cu rezistență la rupere medie sau mare, ori o bandă clar vizibilă. Este recomandată achiziționarea a firului, frânghiei, sau a benzii de gard electric de 10 mm sau mai groasă.

Gard: se recomandă împrejmuirea vacilor cu un gard electric special pentru vaci, format din două rânduri de fire, plasate la 60 cm și 90 cm, măsurate de la sol. Pentru creșterea vizibilității gardului electrificat, se recomandă ca rândul de sus să fie realizat din bandă. Se recomandă ca stâlpii gardului să fie din lemn masiv și să fie plasate la o distanță maximă de 7-8 m între ele.

Nu ai gasit pachetul potrivit? Cere o oferta personalizata:

cere o oferta

Gard Electric Tauri

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru tauri.

Generator de impulsuri: deoarece taurii au păr relativ scurt, iar suprafața care trebuie împrejmuită este relativ mică (aprox. 1-2 km) este suficient a folosi un generator de impulsuri cu o putere medie, de 3-4 Joule.

Tip conductor: având în vedere viteza de mișcare și greutatea taurilor, este necesară o sârmă cu rezistență medie sau mare, ori o bandă clar vizibilă. Este recomandată achiziționarea a firului, frânghiei, sau a benzii de gard electric de 10 mm sau mai groasă.

Gard: se recomandă împrejmuirea taurilor cu un gard format din două rânduri de fire, plasate la 65 cm și 105 cm, măsurate de la sol. Pentru a crește vizibilitatea gardului, se recomandă ca rândul superior să fie realizat din bandă. Se recomandă ca stâlpii gardului să fie din lemn masiv și să fie plasate la o distanță maximă de 7-8 m între ele.

Nu ai gasit pachetul potrivit? Cere o oferta personalizata:

cere o oferta

Gard Electric Cai

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru cai cu talie normală.

Generator de impulsuri: deoarece caii au păr relativ scurt, iar suprafața care trebuie împrejmuită este relativ mică (se poate calcula cu aprox. 1-2 km), este suficient a folosi un generator de impulsuri cu o putere de 3-4 Joule.

Tip conductor: având în vedere viteza de mișcare și greutatea corporală a cailor, este necesară o sârmă cu rezistență mare la rupere, sau o bandă clar vizibilă. Este recomandată achiziționarea frânghiei de gard electric, sau a benzii de gard electric de 20 mm sau mai groasă.

Gard: se recomandă împrejmuirea cailor cu un gard format din două rânduri de fire, plasate la 70 cm și 150 cm, măsurate de la sol. Se recomandă ca stâlpii gardului să fie din lemn masiv și să fie plasate la o distanță maximă de 6-7 m între ele.

Gard Electric Caini

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru câini sau alte animale de talie mică.

Generator de impulsuri: este necesar un generator de impulsuri de putere mică sau medie de aproximativ 1-2 Joule. Pentru câinii cu păr lung este recomandat un aparat cu o putere medie (de 2-4 Joule).

Tip conductor: având în vedere în special viteza de mișcare a câinilor, este suficient un fir pentru gard electric cu o rezistență la rupere în jur de 100 kg.

Gard: pentru ținerea la distanță a câinilor se recomandă construcția unui gard format din trei rânduri de fire, plasate la 10 cm25 cm și 45 cm, măsurate de la sol. Pentru câinii cu talie mare, se poate renunța la firul plasat la 10 cm, de asemenea rândul de sus poate fi ridicat la 50-60 cm.

Gard Electric Oi

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru oi.

Generator de impulsuri: deoarece oile au păr relativ lung generatorul de impulsuri trebuie să aibă o putere cel puțin de 4 Joule.

Tip conductor: având în vedere viteza de mișcare și greutatea corporală a oilor, este suficient un fir pentru gard electric cu o rezistență la rupere sub 100 kg.

Gard: se recomandă împrejmuirea oilor cu un gard format din două rânduri de fire, plasate la 35 cm și 75 cm, măsurate de la sol. Stâlpii care formează gardul trebuie să fie aleși în funcție de rezistența la rupere a frânghiei și să fie plasate la o distanță maximă de 7-8 m între ele.

Gard Electric Capre

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice, recomandate special pentru capre.

Generator de impulsuri: deoarece părul caprelor nu este prea lungă, este suficient un generator de impulsuri cu o putere medie, de aprox. de 4 Joule.

Tip conductor: având în vedere viteza de mișcare și greutatea corporală a caprelor, este suficient un fir pentru gard electric cu o rezistență la rupere sub 100 kg.

Gard: se recomandă împrejmuirea caprelor cu un gard format din patru rânduri de fire, plasate la 25 cm50 cm75 cm și 100 cm, măsurate de la sol. Stâlpii care formează gardul trebuie să fie aleși în funcție de rezistența la rupere a firului și să fie plasate la o distanță maximă de 7-8 m între ele.

Gard Electric Porci

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru porci.

Generator de impulsuri: deoarece părul porcilor este relativ scurt, iar suprafața care trebuie împrejmuită este relativ mică (se poate calcula cu o lungime de aprox. 500 m) este suficient un generator de impulsuri cu o putere de 3-4 Joule.

Tip conductor: având în vedere viteza de mișcare și greutatea corporală a porcilor, se poate alege fir pentru gard electric cu rezistență la rupere mică sau medie, dar pentru o vizibilitate cât mai bună a se utiliza bandă pentru gard electric cu lățimea de 10-20 mm.

Gard: se recomandă împrejmuirea porcilor cu un gard alcătuit din două rânduri, plasate la înălțimile de 25 cm și 65 cm, măsurate de la sol. Stâlpii care formează gardul trebuie să fie aleși în funcție de rezistența la rupere a conductorului și să fie plasate la o distanță maximă de 6-7 m între ele.

Gard Electric Mistreti

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru mistreți.

Generator de impulsuri: deoarece părul mistreților este relativ lung, iar suprafața care trebuie împrejmuită este în general mare (se poate calcula cu un perimetru de peste 10 km), este foarte importantă procurarea unui generator de impulsuri cu o putere de min. 4 Joule.

Tip conductor: având în vedere viteza de mișcare și greutatea corporală a mistreților, este necesară un conductor cu rezistență electrică mică și rezistență la rupere mare. Este recomandată achiziționarea firului sau frânghiei pentru gard electric.

Gard: pentru a proteja culturile împotriva mistreților, se recomandă construcția unui gard format din două rânduri de fire, plasate la 25 cm și 65 cm, măsurate de la sol. Se recomandă ca stâlpii gardului să fie din lemn masiv și să fie plasate la o distanță maximă de 6-7 m între ele.

Gard Electric Caprioare

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru căprioare.

Generator de impulsuri: de-și părul căprioarelor este scurtă, suprafața care trebuie împrejmuită este în general mare (se poate calcula cu 10–15 km), așadar este recomandată procurarea unui generator de impulsuri cu o putere de 4-7 Joule.

Tip conductor: având în vedere viteza de mișcare a căprioarelor, este necesară un conductor cu rezistență electrică mică și rezistență la rupere mare. Este recomandată achiziționarea firului sau frânghiei pentru gard electric.

Gard: pentru a proteja culturile împotriva căprioarelor, se recomandă construcția unui gard format din trei rânduri de fire, plasate la 60 cm90 cm și 120 cm, măsurate de la sol. Se recomandă ca stâlpii gardului să fie din lemn masiv și să fie plasate la o distanță maximă de 6-7 m între ele.

Gard Electric Cerbi

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru cerbi.

Generator de impulsuri: de-și părul cerbilor este scurtă, suprafața care trebuie împrejmuită este în general mare (se poate calcula cu 10–15 km), așadar este recomandată procurarea unui generator de impulsuri cu o putere de 4-7 Joule.

Tip conductor: având în vedere viteza de mișcare a cerbilor, este necesară un conductor cu rezistență electrică mică și rezistență la rupere mare. Este recomandată achiziționarea firului sau frânghiei pentru gard electric.

Gard: pentru a proteja culturile împotriva cerbilor, se recomandă construcția unui gard format din trei rânduri de fire, plasate la 75 cm120 cm și 150 cm, măsurate de la sol. Se recomandă ca stâlpii gardului să fie din lemn masiv și să fie plasate la o distanță maximă de 6-7 m între ele.

Gard Electric Ursi

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru urși.

Generator de impulsuri: luând în considerare dimensiunea urșilor și faptul că au păr relativ lung, este nevoie neapărat de un generator de impulsuri puternic, de cel puțin 4-7 Joule.

Tip conductor: având în vedere greutatea corporală a urșilor, este necesară procurarea unui conductor cu o rezistență la rupere mare – în mod exclusiv frânghie pentru gard electric.

Gard: pentru a ține la distanță urșii și puii lor, se recomandă construcția unui gard format din minim trei rânduri plasate la 25 cm60 cm și 95 cm, măsurate de la sol. Firul de jos împiedică pe puii să treacă sub gard. Se recomandă ca stâlpii gardului să fie din lemn masiv sau din țevi de fier, și să fie plasate la distanțe de max. 5-6 m.

Gard Electric Apicultori

Echipamente și accesorii pentru garduri electrice recomandate special pentru apicultori, pentru diminuarea daunelor cauzate de animalele sălbatice.

Pachete, și accesorii individuale pentru construirea sistemelor de gard electric, pentru împrejmuirea stupilor.

 PRETURILE DIFERA IN FUNCTIE DE CANTITATE SI ZONA DE LIVRARE

Livram din stoc si la comanda cupe pentru excavare. Se pot produce la comanda cupe dupa specificatiile clientului.

Cum livram marfa si ce spun clientii despre noi

Livrare Motorina 2000L

Plugarul.ro - Divizia de Combustibil - Livrare Motorina - 4000Litri - Loc. Horoatu Crasnei, jud. Salaj - 15.03.2023

Primaria Comunei Horoatu Crasnei

Loc. Horoatu Crasnei, jud. Salaj

Livrare Motorina 2000L

Plugarul.ro - Divizia de Combustibil - Livrare Motorina - 2000Litri - Loc. Rigmani, jud. Mures - 17.02.2023

PFA Csipan Laszlo

Rigmani, jud. Mures

Livrare Motorina 2000L

Plugarul.ro - Divizia de Combustibil - Livrare Motorina - 2000Litri - Loc. Caianul Mare, jud. Bistrita Nasaud - 23.01.2023

PFA Sorin Marcel

Caianul Mare, jud. Bistrita Nasaud

Livrare Cupa Multifunctionala Buldoexcavator 2400mm

"Am primit astazi cupa de PLUGARUL.ro, pare ok, suntem multumiti, pretul este foarte ok, totul este in regula. Multumim frumos, Plugarul.ro"

 

Loc. Oniceni, jud. Neamt

Livrare Motorina 2000L

Plugarul.ro - Divizia de Combustibil - Livrare Motorina - 2000Litri - Loc. Caianul Mare, jud. Bistrita Nasaud - 23.01.2023

 

PFA Sorin Marcel / Caianul Mare, jud. Bistrita Nasaud

Livrare Cupa Multifunctionala Buldoexcavator Terex 2.300

Cupa Multifunctionala Buldoexcavator Terex 2.300 mm cu furci pt. paleti
Cuțit frontal Hardox 200/20 mm
Dinți de roca Structura foarte robusta,
75% din corpul cupei fiind confectionat din otel special Hardox
Furci foarte robuste, cu sarcina maxima de 3 tone

Com Podari, jud. Dolj

Livrare Cupa Excavare New Holland

"Aceasta cupa de excavare de 300mm pentru buldoexcavator New Holland, am achizitionat-o de la Plugarul.ro, si cu bolturi."

Agro PFT Com SRL

Bucsani, jud. Giurgiu

Livrare Ingrasamant Hidrosolubil

"Iau produse de la Plugarul.ro, ca sa dam la floricele:)"

Marian Florea

Iliesti, jud. Gorj

Livrare 2000L Motorina EURO5

"Plugarul.ro. Cei mai seriosi baieti. La ora 3 am virat banii, azi la ora 10 au livrat motorina. Apelati la ei, baieti de nota 10.
Vi-i recomand!"

Smarandache Marian

Tudor Vladimirescu, jud. OLT

Livrare 3000L Motorina EURO5

"Astazi am primit motorina de la Plugarul.ro, recomand cu incredere aceasta companie."

Negoescu Robert

Mioarele, Jud. Arges

Livrare Cupa Buldoexcavator Massey Ferguson

Cupa Buldoexcavator Massey Ferguson - 300mm, 3 Dinti

"Aceasta cupa am achizitionat-o de pe Plugarul.ro. Multumesc Echipei "

Radu

Turda, jud. Cluj

Livrare Generatoare Curent Hyundai HY6001

"Cele 10 generatoare au ajuns la noi, comandate pe Plugarul.ro. Acum se descarca. Multumim frumos."

Gherman Daniel

Asociatia Dorcas Aid Romania

Ai un necesar mai mare? Trimite lista ta!

Cu cat cantitatea este mai mare cu atat pretul este mai mic

Vreau oferta!
bg_image

Image Box text

Colaboram permanent cu dealeri si producatori din industria agricola care detin stocuri de produse agricole. Le conectam la platforma noastra online si oferim vizibilitate prin Plugarul.ro

bg_image

Image Box text

Plugarul - Cooperativa Virtuala este o platforma online usor de navigat, unde clientii pot cauta sau pot trimite o cerere de oferta specifica si pot cumpara din toate depozitele disponibile pe aceeasi comanda

bg_image

Image Box text

Compari ofertele pe care le ai deja de la anumiti furnizori sau magazine fizice cu oferta noastra personalizata;

bg_image

Image Box text

Ai consiliere profesionala gratuita in vederea luarii celei mai bune decizii privind achizitionarea materialelor pentru ferma si gradina;

bg_image

Image Box text

Riscul la achizitie este zero intrucat ne asumam responsabilitatea pentru livrarea comenzilor rapid si perfect in locatia stabilita direct de la partenerii producatori;

bg_image

Image Box text

Cooperativa Virtuala - nu detinem stocuri de marfa; cheltuielile de depozitare sau manipulare sunt astfel inexistente.

Ai nevoie de ajutor? Suna un consultant de vanzari la 0787 883 733 / 0787 380 429