Misiunea Noastra

Muncim in fiecare zi pentru imbunătățirea vieții de zi cu zi a fermierilor si rentabilitatea afacerilor lor!
Fermierii se confruntă cu provocări constante pentru a-și asigura profitabilitatea și sustenabilitatea afacerii lor într-un context din ce în ce mai competitiv și din ce în ce mai complex.

Simplitate

Cumpărarea îngrășămintelor, semințelor, gardurilor electrice, protecția plantelor, semințe, hrana animalelor, piese de motoare, prelucrare a solului a devenit mai ușoară datorită site-ului nostru. Aducem o mai bună vizibilitate, transparență și siguranta în achizițiile dvs.
Aveti acces, din doua click-uri, la informații complete despre mii de produse. Puteți compara cu ușurință prețurile produselor, puteți apela la propuneri de produse și puteți plasa comenzile în siguranță.
La achiziționarea de piese, uneltele noastre garantează compatibilitatea perfectă cu modelul mașinii dumneavoastră, fie ca piesă originală, fie ca echivalent al produsului.

Transparență

Sondajele noastre din teren ne-au arătat, de exemplu, că un fermier poate plăti cu până la 30% mai mult pentru aceeași varietate de semințe în comparație cu vecinul său. În fața acestei observații, ne-am propus misiunea de a vă pune puterea înapoi în mâinile dumneavoastra și de a vă permite să luați singur deciziile corecte.
Acesta este motivul pentru care am înființat primul site de acest fel din Romania, pentru a garanta o transparență deplină asupra prețurilor oferite fermei dumneavoastră. Prețurile noastre sunt all inclusive, fără surprize neplăcute și vă permit să comparați cele mai bune oferte în orice moment.

Calitatea serviciului

Pentru că aveți dreptul la tot ce este mai bun, echipele noastre lucrează neobosit pentru a vă găsi cele mai bune produse și cei mai buni furnizori la prețuri competitive.
– Comandând pe Plugarul.ro, nu ești doar un client, intri în comunitatea noastră de fermieri care caută să isi modernizeze ferma. Încă de la primii pași pe site, un consilier este acolo pentru a vă ajuta și a vă sfătui. Înțelegem importanța produselor pe care le comandați, motiv pentru care:
• Avem o grijă deosebită în selectarea furnizorilor noștri și a produselor de vânzare pe site;
• Lucrăm neobosit pentru a ne optimiza logistica pentru a livra la timp și din ce în ce mai rapid;

Vă permitem să faceți economii substanțiale fără a afecta calitatea serviciilor:
• prin inovare, prin regândirea completă a anumitor fațete ale distribuției agricole;
• prin reducerea intermediarilor inutili care nu creează valoare;
• prin eliminarea unei părţi din costurile de marketing.

Proximitate

Fermierii muncesc foarte mult, de luni până sâmbătă fără a-și număra orele, motiv pentru care consilierii noștri sunt disponibili 6 zile pe săptămână de la 8:30 până la 17:00 vineri, iar sâmbătă de la 8:30 până la 14:00 pentru a vă consilia și a vă ajuta la achizițiile dvs. online.
Aceștia lucrează mână în mână cu experții noștri agricoli, specialiști în subiecte specifice: fertilizare, protecția plantelor, semințe, hrana animalelor, piese de motoare, prelucrare a solului, etc.