Piconul Hidraulic JAB JBN45 pentru Miniexcavatoare – Inovație și Eficiență în Construcți 

Intr-o industrie în care precizia și eficiența sunt esențiale, Piconul Hidraulic JAB JBN45 pentru miniexcavatoare se distinge ca o soluție inovatoare. Acest echipament de top, proiectat pentru a se potrivi excavatoarelor și buldoexcavatoarelor cu o greutate între 1,2 și 3 tone, este o alegere ideală pentru lucrările de demolare și construcție.

Piconul Hidraulic JAB JBN45 pentru Miniexcavatoare - Inovație și Eficiență în Construcții
Descoperă caracteristicile revoluționare ale Piconului Hidraulic JAB JBN45 pentru miniexcavatoare, un echipament esențial pentru eficientizarea lucrărilor tale de construcție._

Caracteristici Tehnice

Piconul JAB JBN45 este echipat cu un sistem silentios tip BOX in BOX și un sistem de reducere a impactului și vibrațiilor, ce asigură un nivel redus de zgomot. Caracteristicile sale tehnice impresionante includ o greutate de 115 kg și o frecvență a bătăilor între 700 și 1.200 bpm, cu un diametru al uneltei de 45 mm.

 

Compatibilitate și Montare

Conceput pentru a se potrivi cu mini excavatoare, acest picon oferă o integrare perfectă cu majoritatea echipamentelor, datorită cerinței de debit hidraulic între 30 și 60 lpm și a unei presiuni hidraulice necesare de 80 – 100 bar.

Piconul Hidraulic JAB JBN45 pentru Miniexcavatoare - Inovație și Eficiență în Construcții
Descoperă caracteristicile revoluționare ale Piconului Hidraulic JAB JBN45 pentru miniexcavatoare, un echipament esențial pentru eficientizarea lucrărilor tale de construcție._

Silentiozitate Redefinită

Unul dintre cele mai notabile aspecte ale Picon JAB JBN45 este nivelul său extrem de scăzut de zgomot. Cu insonorizare pe toate laturile și un design inovator, acest picon redefinește conceptul de liniște în șantier.

 

Performanță și Eficiență

Piconul JAB JBN45 nu doar că reduce zgomotul, dar oferă și o performanță de top în cele mai dure condiții de șantier. Capacitatea sa de a se adapta la diferite materiale și situații de lucru îl face extrem de versatil.

 

Pachetul Include

Pachetul standard include prinderea directă pentru utilajul purtător, unelte (spit), furtunuri hidraulice, trusa de scule, și un kit de umplere cu azot, asigurând astfel tot ce este necesar pentru o utilizare eficientă.

 

Întreținere și Durabilitate

Ușurința de întreținere și durabilitatea ridicată a Piconului JAB JBN45 garantează o viață lungă de serviciu, chiar și în condiții de utilizare intensă.

 

Prețuri și Disponibilitate

Disponibil la un preț special de 15.470,00 lei, acest picon hidraulic reprezintă o investiție valoroasă pentru orice profesionist din domeniul construcțiilor.

Descoperă caracteristicile revoluționare ale Piconului Hidraulic JAB JBN45 pentru miniexcavatoare, un echipament esențial pentru eficientizarea lucrărilor tale de construcție.

Descoperă caracteristicile revoluționare ale Piconului Hidraulic JAB pentru miniexcavatoare, un echipament esențial pentru eficientizarea lucrărilor tale de construcție.

Piconul Hidraulic JAB JBN45 pentru Miniexcavatoare

Este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută eficiență, durabilitate și performanță în lucrările de construcție și demolare.

Vrei sa intri in contact cu un consultant de vânzări? Click Aici