Chingi de Ancorare cu Clichet

Chingi 25 mm latime

Vezi produse

Chingi 35 mm latime

Vezi produse

Chingi 50 mm latime

Vezi produse

Chingi 75 mm latime

Vezi produse

Chingi de Ridicare Circulare Tubulare

Sarcina de lucru 1 Tona

Vezi produse

Sarcina de lucru 2 Tone

Vezi produse

Sarcina de lucru 3 Tone

Vezi produse

Sarcina de lucru 4 Tone

Vezi produse

Sarcina de lucru 5 Tone

Vezi produse

Sarcina de lucru 6 Tone

Vezi produse

Sarcina de lucru 8 Tone

Vezi produse

Sarcina de lucru 10 Tone

Vezi produse

Sarcina de lucru 12-60 Tone

Vezi produse

Chingi de Ridicare cu Urechi

In 2 Straturi

Vezi produse

In 4 Straturi

Vezi produse

Chingi Circulare Plate

Strat Simplu

Vezi produse

Strat Dublu

Vezi produse

Specialiști în ridicarea în siguranță și ancorarea sarcinii

Intotdeauna ne străduim să livrăm cea mai bună soluție tehnică în ceea ce privește prețul, serviciul și calitatea produsului.

Produsele noastre trebuie să îndeplinească cele mai stricte standarde de siguranță, având în vedere greutățile și volumele semnificative ale încărcăturii pe care produsele noastre le suportă.

Coeficient de utilizare 7: 1

Conform standardului EN 1492-2.

Chingile circulare tubulare Plugarul sunt realizate din fibre de poliester invelite intro husa tubulara (simpla, dubla sau premium).

Configurația acestei chingi tubulare circulare permite utilizatorului să rotească cârligul și să schimbe punctele de contact, rezultând astfel o longevitate crescută a chingii.

Chingile noastre tubulare pot fi personalizate in functie de necesitatile clientului. La cerere putem adauga diferite accesorii metalice, protectii pentru chinga, etichete personalizate sau alte specificatii.

Putem produce chingi circulare tubulare de orice dimensiune pana la 100 metri liniari si 100 Tone.

Pentru informatii suplimentare cu privire la produsele noastre, va rugam sa ne contactati.Chingi de Ancorare si Ridicare

Chingi de ridicare plate cu urechi fabricate în conformitate cu EN 1492-1 și cu cerințele Directivei Europene pentru Mașini. Codificate pe culori și dungi pentru identificarea limitei sarcinii de lucru (WLL). Fabricat din 100% fibră de poliester cu filament continuu de înaltă tenacitate. Toate chingile Plugarul au numar de serie și sunt complet trasabile. Fiecare chingă este etichetată și certificată în conformitate cu standardul relevant, împreună cu informațiile despre utilizarea și întreținerea în siguranță. Chingi de Ancorare si Ridicare

Disponibile în format standard simple, duble și în 4 straturi. Toate mărimile standard sunt disponibile dar putem produce până la 50T și 50m lungime la cerere. Cu urechile plate sau pliate cu sau fără întărire. Eticheta imprimată cu logo-ul clientului la cerere.

Putem proiecta și fabrica diverse chingi în funcție de cerințele dvs.

Pentru informații suplimentare cu privire la produsele noastre, va rugăm să ne contactați.

Chingi de ancorare produse in Romania conform standardului EN 12195-2. Toate marimile standard sunt disponibile.Chingi de Ancorare si Ridicare

Va punem la dispozitie chingi de ancorare auto de diverse latimi incepand cu 25mm si pana la 75mm si sarcini, chingi de ancorare marfa plus alte sisteme de ancorare.

Putem proiecta și fabrica diverse chingi de ancorare în funcție de cerințele dvs. Avem o gama varita de carlige si alte accesorii metalice.

Pentru informații suplimentare cu privire la produsele noastre, va rugăm să ne contactați.

Vrei un pret mai bun?

Trimite necesarul tau de chingi.

📝 Cere Oferta