Hotărâre de Guvern pentru plata ajutorului de stat la motorină. Vezi care este cuantumul!

Guvernul va aloca 337 de milioane de lei pentru pentru plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, se arată într-un proiect de Hotărâre pus în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Cuantumul ajutorului de stat pentru motorină aferent acestui an este de 1,630 lei/litru, reprezentând diferența dintre acciza standard și acciza redusă practicată pentru motorina utilizată la lucrările agricole.

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în legătură cu actul normativ în termen de 10 zile de la data publicării pe adresa de e-mail: politici.agricole@madr.ro, se mai arată în informarea de pe site-ul ministerului.

„Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”, precizează reprezentanții MADR.

Hotărâre de Guvern pentru plata ajutorului de stat la motorină. Vezi care este cuantumul!

Lasă un răspuns